If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз моята Алфа я купих за 1500 лева преди 9 месеца с лети джанти които ги продадох за 250 лева и ми излезе на 1250 лева ама е 1,6 twin spark нe e JTD Но за сега съм доволен от колата за тия пари си е супер,даже и климатика си работи добре
Не купих я от един човек тука във Варна имаше 4 коли и ги продаваше,че нямал как да им плаща данаците,той преди това е имал фирма и затова са ги ползвали толкова много коли
стига сте му спамили на човека, ако вземеш бензин ще рискуваш защото има доста неща които трябва да провериш като вземаш такъв вид автомобил, при дизела е по опростена пали пробваш го, гледаш за масло и разни други течове, и се пак от всичко е наи важно да имаш и касмет, успех с избора
Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd
Страшни простотии може да прочете човек тук Дизела бил "по-опростена" система Точно обратното е! Бензиновият двигател е по-елементарен за подръжка и проверка. А кола на тия години дизел да си вземеш си е таралеж в гащите. Колкото до монтанчанина , трудно ще му обясня какво исках да кажа Тия по тая част на България вечно са пияни.
стига бе един спарк трак е мн по претенциозен от към обслужване и грижа за мотора, свещи, кабели, масло на определени километри,вариатори разни, и сума и проблеми с електрониката..... както и да е, дано колегата направи наи правилния избор за него
Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd
стига бе един спарк трак е мн по претенциозен от към обслужване и грижа за мотора, свещи, кабели, масло на определени километри,вариатори разни, и сума и проблеми с електрониката..... както и да е, дано колегата направи наи правилния избор за него
Зависи на каква попаднеш, тея коли не си знаят километрите вече. Гледай че навсякъде по обявите пише ~125к км, а те са 200+... после марката била скапана... не че не е кекава де ама
Comment